Choker / pantakaulakorut

Nämä  yksilölliset ja persoonalliset "choker" kaulakorut ovat aitoa nahkaa ( osa on kierrätettyä , mutta pääosin italialaista laadukasta nahkaa ) . Jokainen nahkapala leikataan yksitellen käsin. Helmikirjontatekniikalla  kokonaan käsintehdyt korut  on valmistettu Suomessa. Koruissa käytän laadukkaita helmiä - japanilaisia siemenhelmiä "Miyiki" , " Toho ja " Delica, tsekkiläisiä " Preciosa" , itävaltalaisia lasikristallihelmiä , Swarovski kristallihelmiä , aitoja korukiviä sekä korukivihelmiä. Korumetallit ovat erilaisia - Sterling Silver , hopeoitua korumetallia. mutta suuressa  osassa  koruista on pronssinväristä nikkelitöntä korumetallia. Mutta kuitenkin todella  herkille en suosittelisi.

Korut ovat kokonaan oma design -korumallistoa. Jokainen koru on uniikki ja toista ihan samanlaista en tee, koska jokaisessa korussa on oma ainutlaatuinen aito korukivikapussi. Koruissani käytän tälläisiä kiviä kuten: akaatti , malakiitti, charoiitti , labradoriitti , jaspis , opaliitti , lasuriitti ( Lapis Lazuli ) , onyksi, chrysokolla, heliotis ( Abalone Shell -simpukka ) , jade.

Koruja suunnitellessani mietin aina, kuka olisi juuri tämän korun kantaja . Miltä se näyttäisi tämän hetken muodin ja trendien osana